Denizli Büyükşehir, tiyatro sezonunu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Denizli Büyükşehir, tiyatro sezonunu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 11:53

Denizli Büyükşehir, tiyatro sezonunu açıyor

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, yeni sezonda birbirinden güzel oyunlarıyla sahneye çıkacak. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yarın (cumartesi) Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda perdelerini açarak 'Kamyon' adlı tiyatro oyununu sergileyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezona başlıyor. 18 Kasım Cumartesi günü saat 20.30'da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda oynayacağı 'Kamyon' adlı tiyatro oyunu ile yeni sezonu açacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu dönem birbirinden güzel oyunlarla Denizlililer için sahne alacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü tiyatroseverlere dolu dolu bir sezon yaşatacak.

Şehir Tiyatrosu yeni sezonda 'Kamyon', 'Kahvede Şenlik Var', 'Fırtına (çocuk oyunu)', 'Bonbon' ve' Şeker (kukla gösterisi)' oyunlarını; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise 'Doğaçlama Söz Sende', 'Müsaadenle Shakespeare', 'Türkmen Düğünü', 'Töre', 'Dünyanın Ortasında Bir Yer', 'Buzlar Çözülmeden', 'Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını' ve 'Masallar Diyarı (çocuk oyunu)' adlı eserleri sahneye taşıyacak.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!