Cumhurbaşkanı'nın misafiri olacaklar

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanının misafiri olacaklar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 13:51

Cumhurbaşkanı'nın misafiri olacaklar

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki anaokulu öğrencisi Yüsra Nihan Yangeç ile ortaokul öğrencisi Furkan Enes Özgen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuğu olacak.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine, Denizli'den özel davetle Denizli Özel Eğitim Anaokulu öğrencisi Yüsra Nihan Yangeç ve Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencisi Furkan Enes Özgen ile aileleri katılacak. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, iki öğrenciyi aileleriyle birlikte makamında kabul edip, Ankara'ya uğurladı.
Otizm tanısı olan ve Özel Eğitim Anaokulu'na devam eden 5 yaşında Yüsra Nihan Yangeç'in annesi Ümmü Yangeç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak 23 Nisan'da orada olmak istediklerini ve taleplerinin kabul edildiğini belirtti. Rahatsızlığından dolayı eğitimine ara vermek zorunda olan Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencisi Furkan Enes Özgen ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun evlerine ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istediğini söyledi. Bakan Sema Ramazanoğlu'nun girişimleriyle Furkan Enes Özgen, özel olarak davet edildi.
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilere ve ailelerine iyi yolculuklar dileğinde bulundu ve "Sizlerin orada olması bizleri de onurlandırdı. Sizleri gitmeden uğurlamak istedim. Bizlerden de devlet büyüklerimize çok selam söyleyin. Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)
Fotoğraf

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!