CHP'li Ertemur, "Denizli'de birinci parti çıkacağız"

Güncelleme Tarihi:

CHPli Ertemur, Denizlide birinci parti çıkacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 16:43

CHP'li Ertemur, "Denizli'de birinci parti çıkacağız"

Haberin Devamı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, seçimlere yönelik iddialı konuştu. Ertemur, yerel seçimlerde Büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerine talip olduklarını ve Denizli'de birinci parti olarak çıkacaklarını öne sürdü.

CHP Denizli İl Başkanlığı, yerel ve genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı seçiminin startını verdi. CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker'in de katıldığı bir toplantı ile seçimlere yönelik iddialı açıklamalarda bulundu. Ertemur, Türkiye'nin ve Denizli'nin geleceğini yakından ilgilendiren önemli bir sürece gireceklerini belirterek, "Cumhuriyetin kurucu değerleri, çocuklarımızın geleceği ve ülkemizin bağımsız bir hukuk devleti olarak yoluna devam edebilmesi adına bu süreç tarihi bir önem arz ediyor. Öncelikle Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ve 19 ilçe belediyesinin tümüne talibiz, almalıyız ve alacağız. Bundan hiç şüphem yok. Ayrıca, genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için var gücümüzle mücadele edip, Denizli'de birinci parti olarak çıkacağız. Gelecek bizlerin elinde şekillenecek ve toplumun bizlerden beklentisi çok büyük. CHP'liler olarak hepimiz elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız ve iktidarı harami düzeninden kurtarıp halk iktidarını kuracağız" dedi.

Toplantıda yapılacak çalışmaların ana teması belirlenirken, il ve ilçe yöneticilerinin süreçle ilgili görüş, düşünce ve tavsiyeleri değerlendirildi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!