Bedia Akartürk'ten Başkan Zolan'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bedia Akartürkten Başkan Zolana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 14:53

Bedia Akartürk'ten Başkan Zolan'a ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ Türküleri albümünde bir türkü seslendiren Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Türk Halk Müziği'nin ünlü sesi Bedia Akartürk, Denizli türkülerini seslendirmek için geldiği kentte AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Her yıl ünlü sanatçılar tarafından seslendirilen Denizli Türküleri albümünde 'Cemilem' türküsünü okuyan Bedia Akartürk, albümde çok güzel şarkılar yer aldığını belirtti. Projede yer aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Akartürk, "Denizli zaten gönlümden bir parça, sevdiğim bir yer. Ama bundan önce türküye, müziğe, sanata önem verenlerle bir arada olmak daha büyük mutluluk" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Türk halk müziğinin usta sanatçısı Bedia Akartürk'e Denizli Türküleri albümüne yaptığı katkı ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Bizlere türkülerimizi sevdirdiniz, sizin okuduğunuz Türkülerle büyüdük. Hoşgeldiniz, ayaklarınıza sağlık. Türkülerimiz sizinle güzelleşti, ses buldu" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kültüre ve sanata çok büyük önem verdiğini vurgulayan Başkan Zolan, Denizli'nin tüm zenginliklerini gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini belirtti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!