Başkan Zolan, Sarayköy'deki çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan, Sarayköydeki çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 13:13

Başkan Zolan, Sarayköy'deki çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy İlçesi'nin Tosunlar Mahallesi'nde süren sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Zolan, ilçelerde acil yapılması gerekenleri göz önüne alarak sorunlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Sarayköy İlçesi'nde üstyapı çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Sarayköy'ün Tosunlar Mahallesi'nde yapımına başlanan sıcak asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'ın inceleme gezisine; Sarayköy Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti.

Bir süre çalışanlarla sohbet eden Zolan, daha sonra Tosunlar Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan, kent merkezinde başlattıkları üstyapı çalışmalarının çeşitli ilçelerde de sürdüğünü belirterek, "Sık sık ilçelerimize giderek ziyaretler yapıyoruz. Denizli, büyükşehir olduktan sonra 622 mahallemiz oldu. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Öncelikleri ve acil yapılması gerekenleri göz önüne alarak vatandaşların sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Tosunlar Mahallemiz sık geldiğimiz yerlerden birisi, burada size ne söz verdiysek yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Hasan ARSLAN / SARAYKÖY (Denizli), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!