Başkan Zolan, gençlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan, gençlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 15:50

Başkan Zolan, gençlerle buluştu

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını gerektiğini söyleyen Başkan Zolan, proje kapsamında bir araya geldikleri gençlerin taleplerini dinlediklerini ve lise ziyaretlerini sürdüreceklerini kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle Lütfi Ege Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Zolan, yaklaşık 1.5 saat gençlere hitap etti. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Başkan Zolan, "Kendi öz değerlerimizi yaşamak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp geleceğe aktarmak gerekiyor. Ecdadımızın geçmişte ne yaptığını araştırıp okuyup onlardan güç alarak geleceğe doğru, onların vermiş olduğu öz güvenle yürümek ve koşmak gerekiyor. Geçmişi bilemediğiniz zaman hele ki köklerinizden koptuğunuz zaman güç alamazsınız. Köklerinden kopmuş bir ağaç ayakta kalabilir mi? Onun için özümüzü bileceğiz, köklerimizden kopmayacağız" dedi.

"GENÇLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİK"

Genç Denizli Projesi'nin, gençlere hedef gösterme ve motivasyon sağlama amaçlı bir çalışma olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Denizli'nin tarihinden başlayarak kentimizde yapılan işlerle ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Gençlerimizin kafalarındaki sorulara cevap vermeye çalışıyoruz. Geleceğe daha olumlu baksınlar, geleceğe daha iyi hazırlansınlar istiyoruz. Gençlerimiz bazı sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dile getiriyorlar. Bu talep ve sıkıntıları da yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Aslında bu çalışma bir istişare. Gençlik ne istiyor? Gençlerin bakış açıları nedir? Bunlardan biz de çok faydalanıyoruz" dedi.

"GENÇLER BU ÜLKEYİ, BU ŞEHRİ OMUZLAYACAKLAR"

Gençlere Türkiye'nin bedelinin nasıl ödendiğini anlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Proje kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür yayınlarından Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 'Safahat'ı ile Çanakkale'de en çok şehit veren illerden biri olarak 'Çanakkale Savaşı Denizli' adlı kitabı hediye ediyoruz. Gençler bizim geleceğimiz, en büyük zenginliğimiz ve hazinemiz. Onlara bugünden sahip çıkarsak, kendi donanımlarını artırma noktasında destek verirsek bu ülkenin kazancı olur. Gelecekte bu ülkeyi, bu şehri omuzlayacaklar. Onların hazırlığını da bugünden yapmak istedik. Tüm liselerimize ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!