Başkan Gürlesin'den Akköy'e yatırım sürecek mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürlesinden Akköye yatırım sürecek mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 12:22

Başkan Gürlesin'den Akköy'e yatırım sürecek mesajı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, Akköy Mahallesi'ne kazandırılan hizmetler ile sürdürülen yatırım çalışmalarını inceledi; denetledi. Başkan Gürlesin, mahalleye yatırımların süreceğini söyledi.
AK Partili Pamukkali Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Gürlesin, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Yapılanları ve yapılması düşünülen yatırımları mahalleliye anlatan Başkan Gürlesin, ekiplerce yapılan çalışmaları da denetledi. Başkan Gürlesin, mevcut futbol sahasının yeniden yapılarak hizmete açılmasını istedi.
Akköy'e belediye olarak yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyleyen Gürlesin, "Pamukkale ve Karahayıt ile birlikte Akköy'ü turizm alanı olarak görerek hizmet ediyoruz. Burada ilk olarak açık olan pazaryeri yerine çok daha modern haldeki kapalı pazar yeri yaptık. Çok kısa sürede bu yatırımı hizmete açtık. Burada var olan sorunları gidermek için çalışıyoruz. Pamukkale-Akköy yolunu kısa sürede tamamladık. Üst yapı anlamında yatırım planlamalarımız devam ediyor. Akköy yatırımlarımızın yoğun olduğu yerlerden biri konumunda. Biz vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürmesi için gereken çalışmaları yapmak için mücadele ediyoruz. Bu bölgenin gençleri için halı saha yapmak istiyoruz. Bu konu ve birçok alanda bugün önemli değerlendirmelerde bulunduk. Çalışmalarımızla, yatırım ve eserlerle Akköy, çok daha iyi bir konuma ulaşacak" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!