AK Parti Denizli milletvekillerinden 15. yıl mesajları

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Denizli milletvekillerinden 15. yıl mesajları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 16:02

AK Parti Denizli milletvekillerinden 15. yıl mesajları

Haberin Devamı

AK Parti Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin, AK Parti'nin iktidara gelişinin 15'nci yılı dolayısıyla yazılı birer açıklama yaptı.

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 3 Kasım 2002 tarihinin Türkiye'nin dönüm noktası olduğunu belirterek, "Bugün demokrasimizin, milletimizin zafer günü. Daha yolun başındayız. AK Parti kadroları olarak ilk günkü heyecanla ve aşkla her zamankinden daha diri, her zamankinden daha vakur bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah 15 yılda olduğu gibi önümüzdeki 2 yılda da güzel hizmetlere imza atarak 2019'da tekrar milletimizin huzurunda olacağız. 2019'da da 'Durmak yok, yola devam' diyerek Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023 için koyduğumuz hedefleri bir bir gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu hedeflerin neticesinde Türkiye Cumhuriyeti hem vicdani duruşunu güçlendirecek hem de Avrupa'da ve dünyada yükselen güç olan rolünü pekiştirecektir" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Türkiye'nin AK Parti'yle yeniden bir doğuş yaşadığını öne sürerek AK Parti'nin Türkiye'yi yeniden inşa ettiğini söyledi. Milletvekili Tin, ülkenin 3 Kasım 2002'de milletin seçtiği iktidar ile aydınlık bir sabaha uyandığını savunarak, "3 Kasım 2002 tarihi ülkemiz ve milletimiz için bir milat oldu. Milletimiz kendi iktidarına kavuştu, efendi değil hizmetkar olma şuuru ile gece gündüz çalışan bir partiyi AK Parti'yi iktidara taşıdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının öncülüğünde ekonomiden ulaşıma, eğitimden kültüre, sanayiden tarıma, sağlıktan turizme, her alanda hizmet destanları yazan partimiz aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip oldu" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!