80 yaşındaki kadın, tekerlekli sandalyeye kavuştu

Güncelleme Tarihi:

80 yaşındaki kadın, tekerlekli sandalyeye kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2017 11:58

80 yaşındaki kadın, tekerlekli sandalyeye kavuştu

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde yaşayan ve 4 yıl önce geçirdiği trafik kazısının ardından yürümekte güçlük çeken Ismıhan Altınoluk'a (80) Belediye tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçede her gün, engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi ve taziye evlerine ziyaretler düzenliyor. Ekipler son olarak, Aşağı Mahalle'de yaşayan Yusuf Altınoğlu (90) ve Ismıhan Altınoğlu çiftini ziyaret etti. Ziyaret sırasında 4 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucunda sağ ayağından rahatsız olduğunu yürümekte zorluk çektiğini belirten Ismıhan Altınoğlu, AK Partili Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'tan tekerlekli sandalye istedi. İsteği not alan ekip Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'a talebi iletti. Başkan Özbaş, aynı ekip ile ziyaretin ikinci günü tekerlekli sandalyeyi Ismahan Altınoğlu'na teslim etti. Başkan Özbaş'a teşekkür eden Ismahan Altınoğlu, "Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır çok istiyordum ama elde edemiyordum. Hiç gecikmeden isteğimi yerine getirdi" dedi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtip, "Yapılan hizmetlerin ardından gülen yüzleri görmekten mutluluk duyuyoruz. Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekibimiz yaptıkları ziyaretlerde hemşehrilerimizin mutluluklarını paylaşıyor, hüzünlerine ortak oluyor.  Yaptıkları ziyaretlerde de hemşehrilerimizin sorunlarını ve taleplerini alarak bizlerin gören gözü duyan kulağı oluyorlar. Not ettikleri talepleri ilgili birime aktararak vatandaşlarımızın isteklerini anında yerine getirmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!