Başkan Ünlü’den Sporculara Yemek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ünlü’den Sporculara Yemek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 17:12

BAYAT BELEDİYE BAŞKANI EKREM ÜNLÜ, BAYAT BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR FUTBOLCULARINA YEMEK VERDİ

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Gençlik Spor Kulübü futbolcularına yemek verdi.
Yemeğe Başkan Ekrem ünlü’nün yanı sıra Bayat Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Murat Topal ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan da katıldı.
Sporla yakından ilgilendiğini belirten Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, spora ve sporcuya verdiği her desteğin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Ünlü, yeni sezonda takım oyuncularına başarılar diledi.
Amaçlarının gençler ve çocukların daha iyi ve hak ettikleri şartlarda spor yapmalarını sağlamak olduğunu dile getiren Başkan Ünlü, “Onlar bizim geleceğimizdir. Sportif etkinlikler kötü alışkanlıkların önünde bir engel olmalıdır. Spor sağlıktır, sağlıklı düşünmedir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi iyiye ve doğruya yönlendirmektir" dedi
Genç nesli kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemenin kendilerinin temel görevi olduğunu belirten Ekrem Ünlü, 2. amatör kümeden 1. amatör kümeye çıkan sporcuları tebrik ederek, Bayat Belediye Spor olarak 2015-2016 sezonu içinde kulüpten katıldığı her branşta başarı beklediklerini dile getirdi.
Bayat Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Topal da, Başkan Ünlüye takıma verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!