Vali Mesut Köse denetimlere hız verdi

Güncelleme Tarihi:

Vali Mesut Köse denetimlere hız verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 16:56

Vali Mesut Köse denetimlere hız verdi

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Valisi Mesut Köse, ildeki kamu kurum ve kuruluşları ile ilçe denetimlerine hız verdi. İl İdaresi Kanunu'na göre yapılan denetimler, Vali Yardımcısı Zeki Karaca başkanlığında gerçekleştiriliyor. 
Nisan ayının 3'üncü haftasından itibaren başlayan denetimler belli bir programda devam ediyor. Denetimler Vali Yardımcısı Zeki Karaca başkanlığında ilçe teşkilatlarının bağlı olduğu İl Müdürlerinin de katılımıyla gerçekleştiriliyor. Denetimler kapsamında İl Müdürleri tarafından bağlı ilçe müdürlükleri denetlenirken, İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimlerin denetlenmesinde ise teftiş rehberinde belirtilen 2016 yılı iş ve işlemleri ile 2015 yılı denetiminde tespit edilen eksikliklerin giderilip giderilmediği konuları öncelikle inceleniyor.
Denetimleri kapsamında Çankırı il merkezindeki hizmet birimleri ile Valilik birimleri de Mayıs ayında denetlenecek. İlgili Vali Yardımcıları tarafından denetlenecek olan birimlerin çıkabilecek eksikleriyle ilgili kusur ve ihmali olan personel hakkında yasal işlem başlatılacak. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!