Kurşunlu'da '8'nci Bal ve Yöresel Ürünler Festivali'

Güncelleme Tarihi:

Kurşunluda 8nci Bal ve Yöresel Ürünler Festivali
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 16:37

Kurşunlu'da '8'nci Bal ve Yöresel Ürünler Festivali'

Haberin Devamı

KURŞUNLU(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI'nın Kurşunlu ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan bal ve yöresel ürünler festivali, bu yıl da gerçekleştirilecek. Kaymakamlık ve Belediye tarafından organize edilen Festival hazırlıkları tamamlandı.
16 Eylül Cumartesi günü festival kutlama programı saat 11.00'de Belediye Başkanı Şakir Kaymak tarafından  Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayacak. Saat 11.30'da bal ve yöresel ürünler stantlarının davetliler tarafından gezilmesi, 12.00'de ilçe stadında çocuk eğlence programı, 13.30'da yöresel yemek Keşkek ikramı,16.00'da yöresel halk oyunları,17.00'de müzik eğlence programı,19.00'da halk konseri, 20.00'de protokol konuşmaları ve ödül töreni, 21.00'de Oğuz Yılmaz konseri ile festival sona erecek. 
Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "16 Eylül Cumartesi günü düzenleyeceğimiz 'Kurşunlu 8. Bal ve Yöresel Ürünler Festivali'ne tüm halkımız davetlidir. Festivalimiz, bal ve yöresel ürünlerimizin olduğu stantlarımızın gezilmesiyle devam edip, akşam ise yöresel sanatçılarımızla birlikte Özlem Özdemir, İsmail Doğan ve Oğuz Yılmaz'ın seslendireceği şarkılarla renklenecektir. Bununla birlikte çocuklarımız için de birçok eğlenceli aktivite sunuyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!