Ilgaz'da İstiklal Yolu Ultra Maratonu

Güncelleme Tarihi:

Ilgazda İstiklal Yolu Ultra Maratonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 16:34

Ilgaz'da İstiklal Yolu Ultra Maratonu

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'nın Ilgaz ilçesinin doğal güzelliklerini tanıtmak ve milli mücadelemizin isimsiz kahramanlarını anmak amacıyla 26-29 Ağustos 2016 tarihlerinde Çankırı Valiliginin katkı ve destekleriyle gerçekleştirilmesi planlanan İstiklal Yolu Ultra Maratonu toplantısı yapıldı.
Vali Yardımcısı Zafer Engin başkanlığında Valilik Brifing Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, İl Kültür ve Turizm Müdürü M.Kemal Karatatar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Nusret Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Seyfettin Turan, Ilgaz Orman İşletme Müdürü Yardımcısı Sami Topcu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürlüğü Çankırı Şube Müdürü Hasan Kozan, Çankırı Dağcılık ve Spor Kulubü Başkanu Nuri Erkenci, Koşukolik Spor Organizasyon yetkilisi Haluk Akalın, sponsor firmalar Basarsoft CEO'su Alim Küçükpehlivan, Geomatics Yetkilisi Mehmet Kocamanoğlu katıldı.
Teknik boyutları Koşukolik Spor Organizasyon tarafından gerçekleştirilecek olan ve 15, 30 ve 55 kilometrelik üç etaptan oluşan etkinlik, uluslararası katılıma da açık olacak.
Bir bölümüne Vali Vahdettin Özcan'ın da katıldığı toplantıda, tabii parkurlardan seçilen rotalar ve etkinliğin ayrıntılarıyla ilgili olarak İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Kemal Karatatar ve Koşukolik Organiztör Yetkilisi Haluk Akalın tarafından yapılan bilgilendirme yapıldı, ardından detaylar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. İleri tarihlerde daha geniş katılımlı bir toplantı yapılması konusunda fikir birliğine varılarak toplantı sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!