Fotoğrafçılar Tuz Mağarasını gezdi

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafçılar Tuz Mağarasını gezdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2014 15:28

-Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ulusoy: -"Yerin 150 metre altında hiç ummadığımız bir dünya var, bunun herkes tarafından öğrenilmesi gerekiyor"

Haberin Devamı

ÇANKIRI (AA) - Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği üyeleri, Çankırı Tuz Mağarası'nı gezdi.

Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ulusoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 kişilik fotoğrafçı grubu ile Çankırı'yı ziyaret ettiklerini ifade etti.

Dernek üyeleriyle düzenli olarak şehirleri gezerek fotoğraflar çektiklerini dile getiren Ulusoy, "Bu kapsamda geldiğimiz Çankırı'da ilk olarak Tuz Mağarası'nı gezdik. Ardından sırasıyla Tarihi Çamaşırhane, Buğday ve Çivitcioğlu Medresesi, Kanuni Sultan Süleyman Camisi, Demirciler Çarşısı, tuzdan yapılan süs eşyaları imalathanelerini ziyaret ettik" dedi.

Tuz Mağarasına hayran kaldıklarını vurgulayan Ulusoy, "Yapı olarak çok güzel bir yer. Mağara'yı tüm Türkiye'nin hatta dünyanın tanıması gerekiyor. Fotoğrafçılık anlamında da mağara çok güzel. Yerin 150 metre altında hiç ummadığımız bir dünya var, bunun herkes tarafından öğrenilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ulusoy, Çankırı'da çektikleri fotoğrafların yer aldığı fotoğraf sergisini Çankırı'da açmak istediklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!