Çankırı'da Ramazan Bayramı tedbirleri

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Ramazan Bayramı tedbirleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 16:27

Çankırı'da Ramazan Bayramı tedbirleri

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI İl genelinde Ramazan Bayramının huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için Valilikçe her türlü tedbir alındı. Çankırı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; alınan tedbirler hakkında şöyle denildi.

"Bayram tatili süresince sağlık hizmetleri acil servisteki görevli hekim tarafından, ambulans hizmetleri ise 112 Hızır Acil Servisince yapılacak. Sağlık ile ilgili konularda vatandaşların müracaatları Sağlık Bakanlığı'nın 184 ve Devlet Hastanesinin 213 10 98­213 27 27 nolu telefonlara yapılacak.

Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğünce vatandaşlarımızın alışverişlerinde fahiş fiyatla karşılaşmamaları için gerekli denetimler yapılacak. Vatandaşlar Belediye hizmetleri ile ilgili olarak tatil süresince Alo 153 ve Alo 185 her hangi bir yangın olayına karşı Alo 110 ve 213 11 11 ve telefonları arayabilecekler.

Bayram tatilinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla Emniyet ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde gerekli her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. Asayişle ilgili konularda Jandarma bölgesinde Alo 156 nolu Jandarma İmdat telefonu ve Emniyet Müdürlüğünün Asayiş ve Trafik hizmetleriyle ilgili konularda Alo 155 nolu Polis İmdat telefonlarıyla iletişim sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın Elektrik arızaları ile ilgili konularda 444 4 372 (186) numaralı Çağrı Merkezi telefonuna, doğalgaz ile ilgili konularda '187 Doğalgaz Çağrı Merkeziö telefonuna başvurabileceklerdir".

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!