Çankırı'da Kurban Bayramı tedbirleri 

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Kurban Bayramı tedbirleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 17:00

Çankırı'da Kurban Bayramı tedbirleri 

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Valiliği tarafından vali vekili Zeki Karaca imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için  alınan bir dizi önlemler açıklandı. 
Açıklamada, "Kurban Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için ilimizde her türlü tedbir alınmıştır. Bayram tatili süresince sağlık hizmetleri acil servisteki görevli hekim tarafından, ambulans hizmetleri ise 112 Hızır Acil Servisince yapılacaktır.
 Sağlık ile ilgili konularda vatandaşlarımızın müracaatları Sağlık Bakanlığı'nın 184 ve Devlet Hastanesinin 213 10 98-213 27 27 nolu telefonlarına yapılacaktır. Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü'nce vatandaşlarımızın alışverişlerinde fahiş fiyatla karşılaşmamaları için gerekli denetimler yapılacaktır.
Belediye Başkanlığı Veteriner Müdürlüğünce kurban kestirecek olan vatandaşlarımıza, 1 Veteriner Müdürü, 1 Veteriner Hekim, 1 Tahsildar, 7 Kesici ve 5 Yardımcı Personel olmak üzere toplam 15 personelle kesintisiz olarak hizmet verilecektir.
Vatandaşlarımız; Belediye hizmetleri ile ilgili olarak tatil süresince Alo 153 ve Alo 185, her hangi bir yangın olayına karşı Alo 110 ve 213 11 11 nolu telefonları arayabilirler.
Bayram tatilinin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla Emniyet ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde gerekli her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. Asayişle ilgili konularda Jandarma bölgesinde Alo 156 nolu Jandarma İmdat telefonu ve Emniyet Müdürlüğünün Asayiş ve Trafik hizmetleriyle ilgili konularda Alo 155 nolu Polis İmdat telefonlarıyla iletişim sağlanacaktır.
Vatandaşlarımızın Elektrik arızaları ile ilgili konularda 444 4 372 (186) numaralı Çağrı Merkezi telefonuna, doğalgaz ile ilgili konularda Doğalgaz Çağrı Merkezi-187, Çankırı Acil Ekip-0533 396 56 45 numaralı telefonlara başvurabileceklerdir." denildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!