Çankırı'da 259 yardım başvurusu karara bağlandı

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda 259 yardım başvurusu karara bağlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 17:06

Çankırı'da 259 yardım başvurusu karara bağlandı

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yeni binasında Vali Mesut Köse başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Toplantıya Vali Yardımcısı Zeki Karaca, Mütevelli Heyeti Üyelerinden Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, ilgili daire amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ile halk temsilcileri katıldı.
Heyet toplantısında yoksul vatandaşların talepleri değerlendirilerek karara bağlandı. Vatandaşlardan gelen yazılı talepleri tek tek okuyarak değerlendiren heyet, kişilerin durumlarına göre talepleri neticelendirdi. Toplam 259 başvurunun görüşüldüğü toplantıda bütün talepler cevaplandı. Toplantıda, Ramazan ayında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilecek olan yardımlar da görüşüldü.
Çankırı Valisi Mesut Köse, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yeni binasında katıldığı Mütevelli Heyeti Toplantısından önce Vakfın yeni binasını da gezdi. Vakıf Müdürü Mehmet Akkaya ile birlikte binayı gezen Vali Köse, Vakıf çalışanları ile yardım talebinde bulunmak için Vakfa gelenlerle de sohbet etti. Köse, yeni binayı beğendiğini ifade ederek, yapılacak çalışmalarda Vakıf çalışanlarına başarı diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!