'Anadolu Gönül Yolu' projesinin ay-yıldızlı bayrağı Çankırı'dan uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Gönül Yolu projesinin ay-yıldızlı bayrağı Çankırıdan uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2021 10:59

'Anadolu Gönül Yolu' projesinin ay-yıldızlı bayrağı Çankırı'dan uğurlandı

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) - ÇANKIRI'da, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 81 ilinde hayata geçirilen 'Anadolu Gönül Yolu' etkinliği kapsamında Ankara'dan getirilen Türk bayrağı teslim alınarak, Kırıkkale'ye uğurlandı.
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü ve Şehitler Günü etkinliği kapsamında hayata geçirilen 'Anadolu Gönül Yolu' etkinliği için Çankırı Valiliği'nde tören düzenlendi. Vali Abdullah Ayaz'ın yanı sıra protokol üyelerinin katıldığı törende, Ankara'dan Betül Sandoğan tarafından getirilen Türk bayrağı, İsmail Telli tarafından teslim alındı. Türk bayrağı daha sonra Kırıkkale'ye uğurlandı.
Törende konuşan Vali Ayaz, "18 Mart bizim tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi. Bu güzel etkinlik gençlerimizde de Çanakkale ruhunu yeniden uyanması, yaşanması ve farkındalığın artırılması noktasında bir katkıda bulunur. Önümüzdeki süreçte gençlerimizden beklediğimiz, çağımızın gerektirdiği bilimde, teknolojide, sanatta her türlü ilerlemeyi gerçekleştirerek daha ileri noktalara taşımaları" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!