Turgut Reis Ortaokulu Öğrencilerinden ’Yüzyılın Pi Günü’ Etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Turgut Reis Ortaokulu Öğrencilerinden ’Yüzyılın Pi Günü’ Etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2015 13:53

TURGUT REİS ORTAOKULU OKUL ÖĞRENCİLERİ YÜZYILIN Pİ GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZÜLKÜF MEMİŞ’İ ZİYARET ETTİLER.

Turgut Reis Ortaokulu Okul öğrencileri, ’Yüzyılın Pi Günü’ etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş’i ziyaret etti.
Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Recep Girgin, Matematik Öğretmenleri Güneş Güvenenler, Ahu Güdücü ve İsmail Satmaz ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevgi Bekar beraberlerindeki 11 kişilik öğrenci grubuyla İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş’i makamında ziyaret ederek “Yüzyılın Pi Günü” etkinlikleri hakkında bilgi verdiler. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Memiş, çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik ederek hediye verdi. Okul Müdürü Recep Girgin, “Her yıl 3. Ayın 14. Günü Dünya Pi günü olarak kutlanır. Dünyada bir daha yaşanmayacak bu yıla özel bir durum gerçekleşmektedir. Bu anı ölümsüzleştirmek isteyen öğretmen ve öğrencilerimiz okul içi ve dışında resimli alfabe temasıyla “Yüzyılın Pi Günü” etkinliklerini gerçekleştirdiler” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!