THK Model Uçak Kursu Sertifikaları Verildi

Güncelleme Tarihi:

THK Model Uçak Kursu Sertifikaları Verildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 17:57

THK Model Uçak Kursu Sertifikaları Verildi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'de, Türk Hava Kurumu Gelibolu Şubesi tarafından Gazi Süleyman Paşa Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik verilen Ata Model Uçak kursuna katılanlara sertifikaları törenle verildi.

Gazi Süleyman Paşa Ortaokulu öğrencilerine yönelik iki aydır sürdürülen kursların sertifika töreni, okulun bahçesinde gerçekleştirildi. Türk Hava Kurumu Ata Model Uçak Kursu Eğitmeni Ezel Lokman tarafından verilen ve iki ay süren kurslara Gazi Süleyman Paşa okulundan 40 öğrenci katıldı. Kurslar, okulun çok amaçlı salonunda verildi. Gazi Süleyman Paşa Ortaokulu bahçesinde düzenlenen sertifika töreni, öğrenciler tarafından hazırlanan dans gösterisinin sunulmasıyla başladı. Öğrencilerin özel olarak hazırlandığı bu gösterilerde gösterdikleri performans oldukça beğenildi. Gösterinin ardından kursu başarıyla tamamlayan 40 öğrenciye sertifikaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Can, Türk Hava Kurumu Gelibolu Şube Başkanı Dilek Gökalp ve Okul Müdürü Orhan Keskin tarafından verildi.

Gelibolu Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Gökalp, "Bu kursları okullarımız istedikleri sürece veriyoruz. Burada bizim amacımız, havacılığı öğrencilerimize sevdirmek ve amaçlarını tanıtmanın yanında el becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Kurslarımızı gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!