Lapseki Kaymakamı'ndan 15 Temmuz değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

Lapseki Kaymakamından 15 Temmuz değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 16:46

Lapseki Kaymakamı'ndan 15 Temmuz değerlendirmesi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'ndeki Kaymakam Tahir Şahin, Lapseki halkının 15 Temmuz gecesini bir demokrasi bayramına dönüştürdüğünü söyledi.
Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, 15 Temmuz akşamı yaşananlarla ilgili Öğretmenevi'nde basın açıklaması yaptı. Lapseki Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya AK Partili Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Partili Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, AK Partili Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Lapseki Jandarma Komutanı Emrah Aydan ve Lapseki'nin ileri gelenleri katıldı.
Kaymakam Tahir Şahin, Lapseki halkının 15 Temmuz gecesini bir demokrasi bayramına dönüştürdüğünü söyleyerek "15 Temmuz gecesi yüce Türk milletine diz çöktürülmek istenmiş, göz göre göre millet iradesi suikaste uğramıştır. Dünya görüşümüz ne olursa olsun hepimiz yüce Türkiye Cumhuriyeti devletinin eşit birer mensubuyuz, ülkemizin geleceği hukuk ve demokrasidedir. Hepimizin onurlu bir şekilde yaşamını sürdüreceği başka bir vatan toprağımız yoktur, bereketini aziz şehitlerimizin kanından aldığı bu topraklar gayri meşru tüm oluşumları yok saymıştır. O gece ilçe merkezimizde, Çardak beldemizde yaklaşık sekiz bin civarında araç içerisinde bulunan bütün misafirlerimizi en güzel şekilde ağırladık. 15 Temmuz gecesini bir demokrasi bayramına dönüştürdük. Kamu görevlileri olarak bu aziz millete karşı sorumluluklarımız daha da artmıştır. Bugün dünden, yarın bugünden daha da çok çalışmak zorundayız" dedi.

Orhan AKTUĞ / LAPSEKİ (Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!