Lapseki’de Dünya Eczacılık Günü Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Lapseki’de Dünya Eczacılık Günü Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 13:17

ÇANAKKALE’NİN LAPSEKİ İLÇESİNDE ‘DÜNYA ECZACILIK GÜNÜ’ KUTLAMALARI KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKANI EYÜP YILMAZ İLÇEDE YER ALAN ECZANELERİ ZİYARET ETTİ.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde ‘Dünya Eczacılık Günü’ kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ilçede yer alan eczaneleri ziyaret etti.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde ‘Dünya Eczacılık Günü’ kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ilçede yer alan eczaneleri ziyaret etti. Eczacılarla kısa kısa sohbet eden Başkan Yılmaz çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İlçede eczacılık görevini sürdüren Nihat İsmailoğlu, Başkan Yılmaz’ın bu anlamlı günde eczaneleri gezmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada "İnsanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip olan eczacılık, ülkemizde olduğu gibi dünyada da önemli meslek gruplarından biridir. Eczacılık, her şeyden önce, insan sağlığını ve dolayısıyla toplum sağlığını merkeze alan, en önemli değerleri kendisinin ve çalışanlarının emeği ile hastalarıyla arasındaki organik bağı olan bir meslektir. Ülkemizdeki ve tüm dünyadaki eczacıların 25 Eylül Dünya Eczacılık Günlerini kutluyor, mesleklerine duydukları sevgiyi ve heyecanı büyüterek yaşatmalarını diliyorum" dedi. Ziyaret programlarına Belediye Meclis Üyelerinden Metin Yılmaz, Mehmet Sağlam, Muammer Temel, Hakan Geç de eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!