Kaymakam Kızılkaya fırçayı kapıp Ebru yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Kızılkaya fırçayı kapıp Ebru yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 13:34

Kaymakam Kızılkaya fırçayı kapıp Ebru yaptı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, halk eğitim merkezinin öğrenme şenliğinde önlüğü takarak ebru yapmayı öğrendi.
Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün düzenlediği Öğrenme Şenliği, öğretmen evi bahçesinde yapıldı. Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, AK Partili Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ile birlikte etkinliğe katıldı. Ebru sanatına meraklı olan Kaymakam Kemal Kızıykaya, önlüğü takıp işe koyuldu. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde öğretici olan Serpil Özlük'ün bir fırça darbesi, Kızılkaya'nın pantolonuna ve gömleğine sıçrayıp boya olmasına neden oldu. Kaymakam Kızılkaya bunun üzerine, "her işi öğrenmenin bir bedeli var" dedi. Kızılkaya'nın, yaptığı ebru katılımcılar tarafından beğenildi.
Kaymakam Kemal Kzılkaya, Halk Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda dikiş nakış kursiyerlerinin sergisinin açılışını yaparak, gezdi. Şenlikte arıcılık, gitar, maket uçak, karate, voleybol gibi branşların tanıtıldığı reyonları gezen Kaymakam Kızılkaya, yetkililerden ve kursiyerlerden bilgi aldı.
Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!