Gelibolu’nun kızları, potada gelecek için umut verdi

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu’nun kızları, potada gelecek için umut verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 14:06

Gelibolu’nun kızları, potada gelecek için umut verdi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçe Belediyesi tarafından açılan yaz okullarından seçilen ve tamamı ortaokul öğrencilerinden oluşan Geliboluspor U-14 Kız Basketbol Takımı ilk hazırlık maçını klasmanında İstanbul şampiyonu Galatasaray U-13 takımıyla yaptı.

Gelibolu Belediyesi’nin açmış olduğu yaz okulları meyvesini vermeye başladı. İki yıldır faaliyetlerini sürdüren yaz okullarından seçilen ve tamamı ortaokul öğrencilerinden oluşan Geliboluspor kız basketbol takımı sömestr döneminde planlanan hazırlık maçlarından ilkini Galatasaray ile yaptı.

Lacivert-Beyazlı U-14 ekibi, klasmanında İstanbul şampiyonu olan sarı-kırmızılı U-13 takımına 70-45’lik skorla yenilmesine rağmen, ikinci yarı ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Florya Metin Oktay tesislerinin kapalı spor salonunda oynanan karşılaşmada  boğazın kızları, ilk yarıda tutuk bir oyun sergilemesine karşın ikinci yarı sergilediği mücadele ile gelecek için ümit verdi.

Geliboluspor U-14 kız basketbol takımı ortaya koyduğu mücadele için tebrik eden Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, Gelibolu gençliğinin spora olan ilgisini ve sevgisini gördükçe, yerel yönetim olarak desteklerinin artarak süreceğini belirterek, “Ben ve arkadaşlarım geleceğimiz olan gençlerimizle gurur duyuyoruz. Teknik heyetimizi ve onlara destek olan velilerimizi de ayrıca kutluyorum” dedi.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!