Gelibolu’da üstyapı çalışmaları hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu’da üstyapı çalışmaları hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 15:34

Gelibolu’da üstyapı çalışmaları hız kesmiyor

Haberin Devamı

GELİBOLU Belediyesi’nin kentte iyileştirme ve yenileme çalışmaları kapsamında Gazi Süleyman Paşa Mahallesi’nde devam eden üst yapı çalışmaları, alt yapı sistemlerinin yenilendiği tüm sokaklar ile 100’ncü Yıl Barış Ortaokulu çevresinde de devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Petek Evler bölgesinde 100’ncü Yıl Barış Ortaokulu çevresinde, yağmur suyu hattı, kanalizasyon ve su iletim hattının tamamlandığı sokaklarda kilitli parke taş, kaldırım, su oluğu ve bordür çalışması gerçekleştiriyor.

Bölgeye daha güzel ve modern bir görünümün kazandırılması amacıyla sürdürülen üst yapı çalışmalarında 4 bin metrekare tretuvar, 10 bin metrekare yol, 8 bin metre civarında da bordür ve su oluğu üretiminin yapılacağı belirtildi.

Teknik inceleme gezisi kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Özacar, Petek Evler ile Sarmaşıklı mevkii arasında kalan tüm yolların program dahilinde yenileneceğini söyledi.

Öte yandan Gazi Süleyman Paşa Mahallesi 26 Kasım İlkokulu çevresinde de üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Stabilize ve mekanik malzeme serimi sonrasında Avlular Sokak ile bağlantılı yollar kilitli parke taş çalışmaları tamamlanarak yenilenmiş haliyle halkın kullanımına sunuldu.

Doğan ZELOVA / GELİBOLU, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!