Gelibolu'da gönüllü hayvanseverler sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Geliboluda gönüllü hayvanseverler sokak hayvanlarına sahip çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 12:16

Gelibolu'da gönüllü hayvanseverler sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde, 10 kişiden oluşan gönüllü hayvanseverler, 5 yıldır sokak hayvanlarını besleyip, yaralı olanların da tedavilerini yaptırıyor.

Gelibolu ilçesinde, Zerrin Ekin, Semra Seyhanaksel, Pınar Berna Erdoğan, Şemhal Öztürk, Murat Emir, Halil Azak, Dilara Dinler, Sevda Uzun, Ekin Aksel ve Yelda Azak'tan oluşan 10 kişilik gönüllü hayvansever grubu, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor. Hayvanseverler, 5 yıldır sokak hayvanlarını beslerken, topladıkları mamalarla sokak hayvanlarının düzenli beslenmesinin yanı sıra tedaviye ihtiyacı olanların veteriner bakımından geçmesini sağlıyor.

"CANLARIN YAŞAMALARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Gönüllü hayvanseverlerden Semra Seyhanaksel, "Gönüllü olarak çıktığımız bu zorlu yol bizi asla durduramaz. Biz bu canlar için bir araya geldik. Onlar için yollardayız. Bizi bu yola iten elbetteki en baş neden içimizdeki hayvan sevgisidir. Ancak, sadece sevmek değil onlar için görünen iyilikler yapmak bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Gönüllü hayvansever Zerrin Ekin ise, "Hepimizin evinde kedi ya da köpeğimiz var. Biz hayvan sevgisini çok iyi bilen ve çok iyi yaşayan insanlarız. Biz bu canlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Tabii ki bazı konularda yetişemediğimiz durumlar oluyor. O zamanda devreye bize, bizim gibi can dostları seven arkadaşlarımız var. Mama desteği yapan can dostu bağışçılarımız var. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!