Gelibolu Maratonu öncesi 10 bin barış fidanı dikildi

Güncelleme Tarihi:

Gelibolu Maratonu öncesi 10 bin barış fidanı dikildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 10:25

Gelibolu Maratonu öncesi 10 bin barış fidanı dikildi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'deki Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda, Turkcell Gelibolu Maratonu'nun bu yıl 2'incisi düzenlenecek. 2 Ekim'deki organizasyon öncesi etkinliğe katılanlar için Güzelyalı'daki ormanlık alana 10 bin barış fidanı dikildi.
Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda bu yıl ikincisi düzenlenecek Turkcell Gelibolu Maratonu'nun organizasyon ekibi, 2 Ekim Pazar yapılacak etkinlik öncesi anlamlı bir davranışa imza attı. Ekip, bu yıl meydana gelen yangında, Çanakkale merkeze bağlı Güzelyalı Köyü'nde kül olan ormanlık alana, Turkcell Gelibolu Maratonu'na katılanlar adına 10 bin fidan dikti. Fidan dikim törenine; Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Yücel Martin, GTP Turizm A.Ş. ortaklarından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik ve organizasyon ekibiyle vatandaşlar katıldı.
GTP Turizm A.Ş. ortaklarından Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, "2 Ekim 2016 Pazar günü Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası'nda düzenlenecek 'Turkcell Gelibolu Maratonu'na öncesi, böyle bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak bizlere ayrı bir gurur veriyor. Geçtiğimiz yıl Güzelyalı Köyü civarında çıkan ormanlık alandaki yangının ardından kül olan bu alanı ağaçlandırmak için yaptığımız projede bu alana 10 bin barış fidanı diktik. Etkinliğe katılan her bir kişinin Çanakkale'de Güzelyalı ormanlarında artık bir dikili fidanı var" diye konuştu.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!