Emekçi Kadınlardan Sergi

Güncelleme Tarihi:

Emekçi Kadınlardan Sergi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2015 14:23

GELENEKSEL EMEKÇİ KADINLAR PLATFORMU’NUN 5.YIL BAHAR SERGİSİ PROF. DR. TÜRKAN SAYLAN SOSYAL TESİSLERİ’NDE ZİYARETE AÇILDI.

Geleneksel Emekçi Kadınlar Platformu’nun 5.Yıl Bahar Sergisi Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde ziyarete açıldı.
Çanakkale’nin 100.Yıl etkinlikleri kapsamında kendilerine ‘Yüzünü Aydınlığa Dönen Anadolu Kadınları’ ismini veren emekçi kadınlar serginin açılışında ellerinde Türk bayrakları ile ziyaretçilerini karşıladı. Sergi ile ilgili bilgi veren Emekçi Kadın Platformu Başkanı Sibel Bozkurt, “100.yılda emekçi kadınlar olarak böyle bir etkinlik içinde yer almaktan büyük onur duyuyoruz. Atalarımızın emanetine saygı için yüzünü aydınlığa dönen kadınlar olarak bayraklarımızı açtık. Sergimizde 80 kadının emeği var. Cuma Pazarı’nda faaliyet gösteren ve satış yapan üyelerimiz kendi ürettikleri takılar, el örgüleri, oyalar ve Çanakkale’ye ait yöresel kıyafetler ile çeyizlikleri sergiliyor” diye konuştu. İki gün boyunca açık kalacak sergi 1 Nisan 2015 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!