ÇOMÜ'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 11:03

- Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Uğur'un köy ziyaretleri

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzi Uğur, merkeze bağlı Çıplak köyünü ziyaret etti.

Çanakkale Belediye Başkan Vekili Celal Karakaş, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus, İl Genel Meclisi Üyesi Ufuk Ünver, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ ile Çıplak Köyü Muhtarı Ahmet Anıl’ın hazır bulunduğu ziyarette, misafirlere keşkek ikram edildi.

- Dr. Namatova'nın kitapları Almanya'da yayımlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Gülmira Namatova'nın ''Kazakistan’da Kore İşletmesi” ve ''Kazakistan Petrol Ekonomisi'' adlı kitapları, Almanya’da yayımlandı.

Haberin Devamı

1996-2010 yılları arasındaki bilgileri kapsayan kitaplarda Kazakistan'ın ekonomik gelişmesinde Türkiye'nin rolünden, Kazakistan'ın petrol rezervleri ve ekonomik projeleri, Türkiye ile Rusya'nın gaz ve petrol satışında ekonomik gelişmeleri ile Avrupa, Kazakistan ve Rusya bilim adamlarının görüşleri ve geleceğe ilişkin beklentileri hakkında bilgiler veriliyor.

- Yenice Meslek Yüksekokulunda girişimcilik semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenice Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda girişimcilik semineri düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak katılan İda Kale Resort Otel İşletmecisi Remzi Gula, katılımcılara girişimciliğin önemi, mesleki tecrübeleri ve iş yaşamı konusunda bilgiler aktardı.

Gula, sürdürülebilir bir iş için rekabetin, rekabet edebilmek için de yaratıcılığın önemli olduğunu söyledi.

- ÇOMÜ mezununun başarısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tekstil Tasarım Bölümü mezunu Seher Süleymanoğlu, "En İnovatif Tasarım Ödülü"nü kazandı.

Süleymanoğlu'na, düzenlenen törende ödülü Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!