ÇOMÜ'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

ÇOMÜden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 10:24

- Balıkçılık Teknolojisi Bölümü öğrencilerine bröve

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi Bölümü öğrencileri dalgıçlık brövelerini aldı.

Okulun 2. ve 3 sınıflarında öğrenim gören 40 öğrenciden dalışlarında başarılı olanlara bröveleri Gökçeada Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Deniz Acarlı, teorik eğitimlerini ve deniz uygulamalarını başarıyla tamamlayan öğrencilere teşekkür edip, "Dalış ciddi bir iş. Dalış kurallarına sadece eğitimler değil diğer zamanlarda da önem verilmesi geriyor" dedi.

Daha sonra öğrencilere bröveleri dağıtıldı.

- Anne çocuk Etkinliği

ÇOMÜ Erken Çocukluk Eğitimi Topluluğu (EÇET) üyelerinden Elif Soytaş ve Özlem Özaşık rehberliğinde anne çocuk etkinliği gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Etkinliğe 10 anne ile 3-5 yaş arasındaki çocukları katıldı. Eğitim Fakültesi'nde yer alan ÇOMÜ ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı'nda gerçekleştirilen çalışmada ritm, hareket ve dans gösterimi yapıldı, müzik aleti yapımına, hikaye anlatımına ve Fen etkinliğine yer verildi.

- Rektör Yardımcısı Uğur'un ziyareti

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Feyzi Uğur, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Uğur, Doğan'a ÇOMÜ'nün son çıkan yayınlarından hediye edip, kendisine tarıma ve üniversiteye yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Ziraat Fakültesi araştırma görevlisi Baver Coşkun ile eski İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Tekin de yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!