Bülent Turan Seçim Çalışmalarına Başladı

Güncelleme Tarihi:

Bülent Turan Seçim Çalışmalarına Başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 11:07

ÇANAKKALE'DE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AV. BÜLENT TURAN, AK PARTİ ÇANAKKALE İL BAŞKANI ERDENER CAN VE MİLLETVEKİLİ ADAYI JÜLİDE İSKENDEROĞLU İLE ÇANAKKALE'NİN EN YAŞLISI, ZEHRA GÜLTEKİN’İ ZİYARET EDEREK HAYIR DUASINI ALDI.

Çanakkale’de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can ve Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu ile Çanakkale’nin en yaşlısı, Zehra Gültekin’i ziyaret ederek hayır duasını aldı.
Çocukluğunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gören, 100 yaşının üzerindeki Zehra Gültekin’i Esenler Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Turan, Gültekin’in sağlık durumu hakkında da bilgi aldı. Turan, “Yaşlılık takdir-i ilahidir. Allah ömür verirse her insan yaşlılığı tadacaktır. Etme bulma dünyası derler. Bu yüzden yaşlılarımızı yalnız bırakmaz onları mutlu edersek ileride aynısıyla muamele görürüz. Yaşlılar aynı zamanda toplumumuzun hafızasıdır. Bu hafızayı korumak, kollamak, sahip çıkmak hepimizin görevidir. Zehra teyzemizin sağlığının yerinde olduğunu görmek bizi sevindirdi” dedi. Yaşlılara karşı vefa duyduklarını belirten Turan, “Gittiğimiz her mahallede en yaşlıyı bulup onlarla sohbet edeceğiz. Sorunları, dertleri varsa dinleyip, hayır dualarını isteyeceğiz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!