Başkan'dan, Bayramiçli sporculara tebrik

Güncelleme Tarihi:

Başkandan, Bayramiçli sporculara tebrik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 13:00

Başkan'dan, Bayramiçli sporculara tebrik

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Çanakkale'de düzenlenen Açık Hava Tekvando Marmara Şampiyonası'ndan 11 madalya kazanan Bayramiç Tekvando Kulübü sporcularını tebrik etti.

Çanakkale'de 12 gün önce 18 Mart Spor Salonunda Açık Hava Tekvando Marmara şampiyonasına katılan Bayramiç Tekvando Kulübü sporcuları şampiyonada; 3 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük olmak üzere toplam 11 madalya kazandı. Şampiyonanın ardından Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, ilçeye dönen Bayramiç Tekvando Kulübü sporcuları ve Antrenörleri Özer Özeren'i makamında ağırladı. Bayramiç Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür eden takım antrenörü Özer Özeren, "Bugüne kadar Bayramiç Belediyesi bizleri yalnız bırakmadığı için dereceye giren öğrencilerimiz ile birlikte bizlerden yardım ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sadettin Arslan'ı ziyaret ederek şampiyonada kazandığımız kupamızı Bayramiç Tekvando Takımı olarak hediye edip, sonsuz teşekkürlerimizi sunduk. Belediyemizin desteğiyle ilçemizden Türkiye şampiyonları çıkartıp ülkemizi, Çanakkale'mizi, Bayramiç'imizi tüm dünyada en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Başarılarından dolayı sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Arslan ise, "Aldığınız bu ödüllerden dolayı sizleri ve hocanızı tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük başarılara imza atacak ve İlçemizi daha fazla platform da temsil edeceksiniz. Spor hayatınızın her alanında size disiplin ve başarı getirecektir. Sizleri gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!