15 Temmuz şehidinin ismi kütüphanede yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz şehidinin ismi kütüphanede yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 16:26

15 Temmuz şehidinin ismi kütüphanede yaşayacak

Haberin Devamı

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde şehit olan özel harekat polisi Demet Sezen'in ismi Bayramiç ilçesi Menderes Ortaokulu'nda açılışı yapılan kütüphaneye verildi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Belediyesi, Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Menderes Ortaokulu'na yapılan çağdaş kütüphanenin açılışı yapıldı ve kütüphaneye darbe girişimi sırasında şehit olan özel harekat polisi Demet Sezen'in ismi verildi. Menderes Ortaokulu'nda Çocuk ve Gençlik Platformu (ÇOGEP) projesi kapsamında oluşturulan kütüphanenin açılışına Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, AK Partili Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Aktine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gökhan, Menderes Ortaokulu Müdürü Tuncay Öztürk ve davetliler katıldı.

Bayramiç Kaymakamı Kemal Kızılkaya, böyle bir çağdaş kütüphane kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirtti. Bayramiç Belediye Başkanı Saadetin Arslan ise "Biz de Belediye olarak kütüphanenin yapımı için elimizden geleni yaptık.Tüm öğrencilere hayırlı olsun" dedi.

Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!