Bursa Valisi Demirtaş, YESAN şantiye alanında incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Bursa Valisi Demirtaş, YESAN şantiye alanında incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2024 11:15

Bursa Valisi Demirtaş, YESAN şantiye alanında incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Mine AK/YENİŞEHİR (Bursa), (DHA)-BURSA Valisi Mahmut Demirtaş, Yenişehir ilçesinde yapımı devam eden Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin (YESAN) şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, YESAN Küçük Sanayi Sitesi şantiye alanında incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakam Mustafa Güney’in de eşlik ettiği ziyarette, YESAN Başkanı ve Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, çalışmalarla ilgili Vali Demirtaş’a bilgi verdi. Vali Demirtaş, “Tamamlandığında otomotiv, mobilya, otomat, kalıp, pnömatik, özel imalatlar, kereste vb. sektörleri bir araya getirerek, ilçemiz ekonomisine büyük katkıda bulunacak olan projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Toru da “Kaymakamımız Sayın Mustafa Güney daha önce sanayi sitemizi ziyaret etmiş ve işin büyüklüğü karşısında mutlu olmuştu. Kooperatifimizden, Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a da söz etmiş ve kendisi de sağ olsun ziyaret etmek istemiş. Kooperatifimiz hakkında kendisine bir brifing verdik. Böylesi büyük bir yatırımın, Yenişehir’e yapılmasından dolayı mutluluğunu belirten Sayın Valimize ve Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!