Uludağ’da dolu dolu yaz festivali

Güncelleme Tarihi:

Uludağ’da dolu dolu yaz festivali
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 09:00

Uludağ’da üç gün boyunca keyifli etkinliklerin yer alacağı yaz festivali düzenlenecek. Birbirinden renkli 18 şarkıcının sahne alacağı konserlerin yanı sıra gündüz programında kılavuz eşliğinde sabah yürüyüşleri, yoga, söyleşiler ve DJ performansları da olacak. Programa üç gün boyunca 50 bin kişinin katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Uludağ’da ilki geçtiğimiz yıl yapılan ve bu yıl kapsamı genişleyen Uludağ Yaz Festivali, zengin içeriği ile 5-6-7 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Programda hem Uludağ’ın eşsiz tabiat güzellikleri değerlendirilecek, hem eğlenceli organizasyonlar yapılacak.
Uludağ 2’nci Oteller Bölgesi’nde Karinna Otel ev sahipliğinde gerçekleştirilecek etkinlikte 18 şarkıcı sahne alacak. Programın ilk gününde Duman, Ceza, Yaşlı Amca, Sufle, Hedonutopia, Emre Fel; ikinci gününde Emre Aydın, UZI, Madrigal, Tuğkan, Mavi Gri, Elçin Orçun; son gün ise Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sagopa Kajmer, Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Soft Analog, Melisa Karakurt performanslarını sergileyecek. Barpsikoloğu ve Baturay Özdemir’in söyleşisinin de yer alacağı etkinliklerde doğa yürüyüşleri, yoga ve DJ performansları da olacak.

Haberin Devamı

50 BİN KATILIMCI

Organizasyonu düzenleyecek Hepsi Tatil Turizm Ticaret Limited Şirketi Ortağı Özgür Şahin, Uludağ’da yaz döneminde de hayat olduğunu benimsetmek için yola çıktıklarını belirterek, bu yılki programın kapsamını genişlettiklerini açıkladı. Konaklamak isteyenlerin Karinna Otel ve çadır alanlarda kalabileceğini söyleyen Şahin, “Bin kişi Karinna Otel’de, 5 bin kişi çadır alanda olmak üzere toplam 6 bin konaklama olacak. Günde 8 bin ile 10 bin kişi arasında günübirlik katılımcı bekliyoruz. Organizasyonumuza üç gün boyunca toplam 50 bin katılımcının gelmesini planlıyoruz” diye konuştu.

YAZ TURİZMİNİN VURGUSU

Giriş fiyatları ile ilgili de bilgi veren Şahin, “Günlük giriş 110 TL, kombine giriş ise 270 TL olacak. Kombine girişin yanı sıra kamp için gelenlere 390 TL gibi bir fiyat sunacağız. Yaz turizminin gelişmesine odaklandık ve Uludağ’da güzel bir işe imza atmak istiyoruz. Katılım için yaş sınırlamamız bulunmuyor” dedi.

Uludağ’da dolu dolu yaz festivali

GLOBAL İSİMLER GETİRMEK İSTİYORUZ

Geçen yıl iki gün düzenledikleri etkinliği bu yıl üç güne çıkardıklarını söyleyen Şahin, üç sanatçı ile gerçekleştirdikleri ilk etkinliğin ardından bu yıl 18 sanatçıya ev sahipliği yapacaklarını belirterek, ciddi ve güçlü kadro oluşturduklarını ekledi. İlerleyen yıllarda gün sayısını artırmayı planladıklarını açıklayan Şahin, “Daha da güçlü kadro ve global isimleri Uludağ Yaz Festivali markası altında getirip, yaz turizminin hareketli olması için mücadelemizi vereceğiz. Bu işi geliştirmek için elimizden gelen çabayı da göstereceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!