Sur Yapı faizsiz ve peşinatsız ev kampanyası başlattı

Güncelleme Tarihi:

Sur Yapı faizsiz ve peşinatsız ev kampanyası başlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 10:54

Sur Yapı faizsiz ve peşinatsız ev kampanyası başlattı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - SUR Yapı, ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasında, sıfır peşinat ve sıfır faiz ile konut kampanyası başlattı.

2017 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirten Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener; “2017, geçtiğimiz yıldan daha iyi bir yıl olacak.Yatırımlarımıza, konut ve ofis projelerimize ve kampanyalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sur Yapı olarak, bu yıl yaptığımız yatırımları konut alıcılarına ulaştırırken topluma moral veren cazip kampanyalaryapacağız.Milletçe morale, güvene, neşeye, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu duyguları bir nebzede olsa konut alıcılarına yansıtmak istedik.Yeni konut kampanyamız, ev sahibi olmak isteyenlere mutluluğun formülünü veriyor:‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli konut kampanyamızı da bu düşünceyle hazırladık. Bu konut kampanyası kapsamında sıfır faiz ve sıfır peşinat ile ev ya da ofis sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Sur Yapı olarak mutluluğun formülünü bu kampanya ile duyuruyoruz.9 Sur Yapı konut projemizde geçerli olacak kampanya ile yıla hareketli bir giriş yapmış olacağız. Tüm yılın böyle hareketli geçeceğine, ekonomimizin ve sektörün çarklarının durmadan döneceğine inanıyoruz. Konut ve ofis projelerimizi kapsayan bu kampanya kapsamında konut alıcıları tasarruflarına dokunmadan üstelik faiz ödemeden konut sahibi olacaklar” dedi.

“Olur Olur Bal Gibi Olur”konut kampanyası9 projede 27 Ocaktarihine kadar devam edecek. Ekonomimiz için lokomotif olan inşaat sektörü, 2017 yılında da ekonomimize ivme kazandırmayı sürdürecek.



MARKA REZİDANS:



Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası, içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek. Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak.



Gördüğü yoğun talep üzerine, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ek yatırımla birlikte 650 milyon TL yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi…



FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!