Sokakta öldürülen berberin hamile eşi acısını sosyal medyadan paylaştı

Güncelleme Tarihi:

Sokakta öldürülen berberin hamile eşi acısını sosyal medyadan paylaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 12:56

Sokakta öldürülen berberin hamile eşi acısını sosyal medyadan paylaştı

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA) - BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde berberlik yapan 35 yaşındaki Kadir Alınca, aralarında husumet bulunan eski iş ortağı Levent B. tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kadir Alınca yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kadir Alınca'nın 4 aylık hamile eşi Kader Alınca, sosyal medyadaki hesabından "Canımın içi, beni bırakmadın, sen bırakamazsın. Sen ölmedin içimde yaşıyorsun" diye yazdı.
Olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi İlçesi Çırpan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Darmstadt Caddesi’ndeki bir oto kiralama şirketine giden Kadir Alınca'yı takip eden eski iş ortağı Levent B.,  arkasından yanaştığı Alınca'yı, bacağından, kolundan ve sırtından bıçakladı. Alınca, olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından yapılan müdahalenin ardından Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli bir çocuk babası Alınca, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Cinayet zanlısı Levent B. ise suç aleti bıçakla birlikte polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polise ifade veren Kadir Alınca’nın babası Özcan Alınca, oğlunun Levent B. ile iş yaptıklarını ve ayrıldıklarını söyledi.
EŞİNİN PAYLAŞIMI YÜREKLERİ YAKTI
Gece uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren Kadir Alınca’nın eşi Kader Alınca’nın bu sabah sosyal medyadan yaptığı paylaşım yürekleri dağladı. 4 aylık hamile Kader Alınca, eşi ve 1.5 yaşındaki kızı ile çekilen fotoğrafının altına şu cümleleri yazdı:
“Canımın içi beni bırakmadın, sen bırakamazsın. Söz verdik doğacak çocuğumuz, kızın, sen ölmedin içimde yaşıyorsun. Ben senin öldüğüne inanıyorum. Kızımız için karnımdaki bebeğimiz için ben ayakta duracağım. Sen benim her şeyimsin. Şimdi senden bana kalan hatıraların var ama sen hep benimle olacaksın. Söz verdik. Biz, benim çocuklarımın babası. Ben yıkılmayacağım. Ben güçlü kadınım senin sevdiğin kadın yıkılmaz. Güçlü o senin çocuklarının annesi ben senin emanetlerine bakmaktan onur duyuyorum. Hiç bir zaman pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım. Bana çok güzel armağanlar bıraktın. Ben doğacak oğlum bana teselli verecek. Babası gibi olacak. Seni sevmekten hiçbir an bile pişmanlık duymadım, duymayacağım da hep seveceğim Allah’ın sevgili kuluymuşsun seni hemen aldı. Benden sen bizi hiç bırakmayacaksın biliyorum. Söz verdik bende seni bırakmayacağım. Bizim kızımız, doğacak olan bebeğimiz onlar benim ayaklarımı sağlam bastıracak ben güçlü anneyim seni güçlü sevdiğin kadınım Allah mekanını cennet etsin” dedi. Cinayet zanlısı Levent B. polisteki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!