Osmangazili Yüzücüler Madalyaları Topladı

Güncelleme Tarihi:

Osmangazili Yüzücüler Madalyaları Topladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 13:49

OSMANGAZİ BELEDİYESPOR KULÜBÜ YÜZÜCÜLERİ, İSTANBUL’DA DÜZENLENEN TURKCEL YAZ YÜZME ŞAMPİYONASI’NDA 1 GÜMÜŞ VE 5 BRONZ OLMAK ÜZERE TOPLAM 6 MADALYA KAZANDI.

Osmangazi Belediyespor Kulübü yüzücüleri, İstanbul’da düzenlenen Turkcel Yaz Yüzme Şampiyonası’nda 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 6 madalya kazandı.
İstanbul Enka Sadi Gülçelik Tesisleri’nde düzenlenen Turkcel Yaz Yüzme Şampiyonası’na Osmangazi Belediyespor, 6’sı bayan 5’i erkek olmak üzere toplam 11 sporcu ile katıldı. Türkiye’nin dört bir yerinden 418 erkek ve 225 bayan olmak üzere toplam 643 sporcunun madalya için mücadele ettiği şampiyonada Osmangazi Belediyespor yüzücüleri, önemli başarılar elde ederek, 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 6 madalya kazandı.
Osmangazi Belediyespor yüzücüsü Emirhan Özkan, 100 metre kurbağalamada Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanırken, 200 metre kurbağalama ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyaya ulaştı. Elif Yazıcılar, 50 metre sırtüstü ve 200 metre sırtüstü yarışlarında 2 bronz madalya kazanırken, Osmangazi Belediyespor’un bir diğer başarılı yüzücüsü İrem Karamanoğlu da 800 metre serbest yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!