Orhangazi TSO’da yeni dönem başladı

Güncelleme Tarihi:

Orhangazi TSO’da yeni dönem başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 19:07

Orhangazi TSO’da yeni dönem başladı

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa),(DHA)- ORHANGAZİ  Ticaret ve Sanayi Odası’nın (OTSO) geçen pazartesi günü yapılan Meclis seçimlerinin ardından bugün de Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı seçimleri yapıldı. Erol Hatırlı OTSO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Öztürk de Meclis Başkanı seçildi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçen hafta pazartesi günü yapılan meclis seçimlerinin ardından belirlenen 30 kişilik meclis grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Orhangazi TSO Meclis toplantı salonunda yapılan meclis toplantısının öncesinde gün boyu süren Yönetim Kurulu seçimleri için 30 meclis üyesi oy kullandı. Saat 17.00’de tamamlanan oy verme işleminin ardından yapılan sayımlar sonrasında Orhangazi TSO’nun Erol Hatırlı başkanlığındaki yeni yönetimi 29 oy alarak yönetime seçilmiş oldu. Erol Hatırlı’nın yeni yönetiminde İslam Kurtiş, Cem Kapitan, İslam Bektaş, Burak Tokuç, Enes Gören, Hüseyin Sakallı, Salih Yerli ve Mete Yüksel Çoklar görev aldı.

MECLİS BAŞKANI MURAT ÖZTÜRK

Yönetim Kurulu seçimlerinin ardından Orhangazi TSO’nun yeni meclisi yasa gereği meclisin en yaşlı üyesi İslam Kurtiş başkanlığında toplandı. Yapılan seçimlerde Murat Öztürk Orhangazi TSO’nun yeni meclis başkanlığına seçilirken, Meclis Başkan vekilliğine Orhan Kocabey, katip üyeliğe ise Serhat Ünver seçildi. Meclis divanı seçimlerinde 30 meclis üyenin tamamı Murat Öztürk ve ekibine oy verdi.

HATIRLI VE ÖZTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Meclis seçimlerinin ardından üyelere hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, Meclis üyesi seçimleri ve yönetim kurulu seçimleri sürecinde kendisine ve ekibine destek olan herkese teşekkür etti. Erol Hatırlı, yapılacak çok iş olduğunu belirterek, “Yeni dönemde tüm meclisimizin ve yönetimimizin desteği ile yapacağımız bu çalışmaların üstesinden geleceğiz” dedi. Hatırlı, çok çalışmaları gerektiğini belirterek, “Bunu biliyoruz; bizler de çok çalışacağız ve odamızla birlikte ilçemize en güzel katkıyı sağlamaya çalışacağız” dedi. Hatırlı geçmiş dönemde başkanlık yapan Ergün Efendioğlu ile birlikte meclis üyelerine ve geçmiş dönem yöneticilerine de teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen yeni meclis Başkanı Murat Öztürk ise geçmişte odaya hizmet etmiş olan meclis başkanlarına teşekkür etti. Murat Öztürk, “Sorumluluklarını bilen, katılımcı, şeffaf, çözüm üreten bir meclis olacağımıza inancım tamdır. Önümüzdeki 4 yılda oda çalışmalarımızda geçmişte olduğu gibi, oy birliği ile alınacak kararlarla birlikte bu meclis ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Yeni dönemde ilk kez meclis üyesi seçilen isimlere de hoşgeldiniz diyorum. Yeni yönetimi kutluyor, alacağımız kararların ülkemize, milletimize, odamıza ve üyelerimize faydalar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!