'10 Mehmet Kanar' Projesi vatandaşın ilgisini gördü

Güncelleme Tarihi:

10 Mehmet Kanar Projesi vatandaşın ilgisini gördü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 14:02

'10 Mehmet Kanar' Projesi vatandaşın ilgisini gördü

Haberin Devamı

Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)- BURSA'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın ekibi vatandaşlarla olan buluşmalarını sürdürüyor.

Başkan Mehmet Kanar adına her gün Mustafakemalpaşa sokaklarını arşınlayan güler yüzlü saha ekibi, ilçenin en büyük pazarında engelli ve yaşlı vatandaşlarla birlikte alışveriş yaptı, sonra onları evlerine götürdü. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın insana dokunan projelerinin başında gelen, yaşlı ve engellileri kapsayan hizmeti gönülleri fetih etmeye devam ediyor. “Biz geldik, hizmet evinizde” sloganı ile ev ev kapı kapı gezen mobil saha ekibi,  Mustafakemalpaşa’nın simgesi haline gelen ilçe pazarında engelli ve yaşlıların yardımına koşarak yükünü hafifletmeyi sürdürüyor.

Karşılarında kendileri ile birlikte pazar alışverişi yaparak eşyalarını taşıyan mobil ekibi gören vatandaşların şaşkınlığı, kendilerini evlerine kadar götüren servis hizmeti ile artıyor. Yaşlı ve engelli vatandaşlar normal şartlarda kendileri için son derece meşakkatli olan pazar alışverişin artık keyifli bir sosyal etkinlik haline geldiğini ifade ediyor.

‘HEPSİ BİRER MEHMET KANAR’

Başkan Mehmet Kanar, pazara ulaşım konusunda ya da alışveriş sırasında çeşitli zorluklar yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşların yüklerini hafiflettiklerini belirterek ihtiyaç sahibi vatandaşların merkez mahallelerde belirlenen güzergâhlara güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlandığını söyledi. Başkan Kanar, "Hizmette güler yüz ve her saniye vatandaşın yanında olan bir anlayışı hayatın her alanında tüm hizmetlerimizde hakim kılacağız" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!