MUSİAD Bursa Şube Başkanı Gürses: Millet geleceğine sahip çıktı

Güncelleme Tarihi:

MUSİAD Bursa Şube Başkanı Gürses: Millet geleceğine sahip çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 10:02

MUSİAD Bursa Şube Başkanı Gürses: Millet geleceğine sahip çıktı

Haberin Devamı

BURSA,  (DHA)- MUSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Başkanı Mustafa Gürses,  Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi sağlayan Anayasa değişikliği referandum sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, “Millet geleceğine sahip çıktı” dedi.
Gürses, yaptığı yazılı açıklamada, daha güçlü bir Türkiye için milletin üzerine düşeni yaptığını ve sandıkta kararını açıkladığını bildirerek,  “Milletimiz vatandaşlık görevini yaparak sandığa gitti ve ülkesi için en doğru olduğuna inandığı şekilde oyunu kullandı. Sandıktan hangi karar çıkarsa çıksın, bunun milletimizin kararı olacağını vurgulamıştık. Dolayısıyla; yenen veya yenilen, kazanan veya kaybeden yok. Bu kararın tek kazananı milletimizdir. Milletimiz geleceğine sahip çıktı ve istikrar ve güven için sistem değişikliğine “Evet” dedi. Milletin kararına saygı duyuyor ve teşekkür ediyoruz”
Referandumda da, kayda değer herhangi bir olayın yaşanmaması, referanduma katılım oranının çok yüksek bir oranda gerçekleşmesinin ülke adına önemli bir kazanım olduğunu kaydeden Gürses, “Önümüzde, Uyum Yasaları, AB öncelikli olmak üzere Uluslararası İlişkiler, Kamu Personel Reformu, Seçim ve Siyasi Partiler yasası gibi önemli gündem maddeleri var. Ekonomi, en önemli gündem maddelerimizden olmaya devam edecek. Bugünden sonra, İşlerimize daha fazla odaklanacağız. Üretmeye ve güçlenmeye koşar adımlarla devam etmek en önemli önceliğimiz. Milletimizin kararı ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!