Kent konseyi çocuklara oyuncak dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Kent konseyi çocuklara oyuncak dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2017 11:43

Kent konseyi çocuklara oyuncak dağıttı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, çocuklar için oyuncak toplama kampanyası düzenledi. Büyük ilgi gören kampanya kapsamında toplanan oyuncaklar, Semiha Acar İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

Sosyal sorumluluk projelerine devam eden Osmangazi Kent Konseyi, bu kez çocukları mutlu edecek bir projeye imza attı. Osmangazi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından gerçekleştirilen oyuncak toplama kampanyasının ilk bölümünde 150 oyuncak toplandı. Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer ve yönetim kurulu üyeleri, Semiha Acar İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek anasınıfı öğrencilerine toplanan oyuncakları armağan etti. Oyuncaklarını alarak büyük sevinç yaşayan öğrenciler Osmangazi Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer, “İnsan odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her geçen gün yenisini eklediğimiz çalışmalarımıza çocuklar için oyuncak toplama kampanyamızı ekledik. Kampanyamızın ilk bölümünde topladığımız 150 oyuncağımızı, Semiha Acar İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine hediye ettik. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi bizleri de çok mutlu ettik. Bundan sonra da bu ve benzer çalışmalarımıza devam edeceğiz. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a da, verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!