Karacabey’de Anneler Günü alışveriş panayırı başladı

Güncelleme Tarihi:

Karacabey’de Anneler Günü alışveriş panayırı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 14:28

Karacabey’de Anneler Günü alışveriş panayırı başladı

Haberin Devamı

 Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA) – TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde, Karacabey Ticaret Borsası ile Karacabey Belediyesi işbirliği ve Karacabey Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla düzenlenen, 2’nci Anneler Günü alışveriş panayırı törenle açıldı.
Açılış töreninde konuşan Karacabey Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Kuzu, kadın girişimini öne çıkarmayı, teşvik etmeyi, kadın girişimcilerin artmasını sağlamayı, ilçe ekonomisine anneler günü öncesi hareketlilik getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Kuzu, bu etkinlik ile kadın girişimcilerin kendi el emekleri veya ticaretini yaptıkları ürünleri sergileme ve satma fırsatı bulduklarını ifade etti. Pınar Kuzu, her girişimci için katılım ücreti alındığını ve bu katılım ücretlerinin Karacabey Tüm Engelliler Sanat, Kültür, Dayanışma ve Spor Derneği’ne bağışlanacağını bildirdi. Kuzu ayrıca, ilçe halkından da bu derneğe yardım etmek isteyenlerin belge karşılığında maddi desteklerinin kabul edileceğini sözlerine ekledi.

Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ise Kadın Girişimciler Kurulu’na bu yıl ikincisini düzenledikleri bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederken, özverili çalışmaları nedeniyle de tebrik etti. Bertan ayrıca, bu organizasyona katkısı olanlara teşekkürlerini iletti. Ayrıca, alışveriş panayırında, Sütaş’ın maskot inekleri tarafından kurulan “Süt Aşkı Bandosu” konser verdi.
Açılış törenine, Kaymakam Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!