Karacabey Belediye Başkanı Özkan: Yeni yıl insanlığa hayırlar getirsin

Güncelleme Tarihi:

Karacabey Belediye Başkanı Özkan: Yeni yıl insanlığa hayırlar getirsin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2021 10:19

Karacabey Belediye Başkanı Özkan: Yeni yıl insanlığa hayırlar getirsin

Haberin Devamı

Yasin KESKİN/BURSA,(DHA)-BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, dünya açısından pandemi gölgesinde zorluklarla geçen 2021’in ardından, yeni yılın başta ülkemize ve milletimize olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, tüm dünya açısından pandemi gölgesinde zorluklarla geçen 2021’in ardından, yeni yılın başta ülkemize ve milletimize olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Ali Özkan yeni yıl mesajında, şu ifadelere yer verdi: 

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz açısından da zorlu geçen 2021’i hep birlikte geride bıraktık. 2022 yılının hem ülkemiz hem de Karacabey için güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacağına inanıyorum. Pandemiye rağmen 2021 yılında Karacabey’in her yönüyle daha da gelişip kalkınması noktasında eğitimden spora, tarımdan turizme, kültür-sanattan sağlığa kadar hemen her alanda hep birlikte çok güzel işlere imza attık. İnşallah yeni yılda bu güzel işlere yenilerini ekleyerek, ‘modern ve müreffeh kent’ hedefine daha da yaklaşacağız. Kentimizi yenilemek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Başta Karacabeyli hemşerilerimin olmak üzere ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin yeni yılını gönülden tebrik ediyorum. İnşallah yeni yıl tüm insanlığın ortak problemi olan koronavirüs pandemisinin son bulduğu, herkes için sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olur. Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz ama bu günleri el ele verip atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu, sağlıklı yıllar diliyorum.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!