Kadın arkadaşını sokakta öldürdü, taburcu olduğu gün tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Kadın arkadaşını sokakta öldürdü, taburcu olduğu gün tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 12:39

Kadın arkadaşını sokakta öldürdü, taburcu olduğu gün tutuklandı

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BURSA’nın Gemlik ilçesi’nde, kendisiyle görüşmek istemeyen eski kadın arkadaşı 39 yaşındaki Nurcan Efe’yi bıçaklayarak öldürdükten sonra aynı bıçakla kendisini de ağır yaralayan Dursun Efe, taburcu olduktan sonra çıkarıldığı nöbetci mahkemece tutuklandı.
İnegöl'e bağlı Dipsizköy'de oturan ve akraba olan Nurcan Efe ile Dursun Efe çeşitli tarihlerde eşlerinden boşandı. İddiaya göre Nurcan Efe, daha sonra bir süre arkadaşlık yaptığı Dursun Efe'den ayrıldı. Olay, 10 Temmuz gecesi Nurcan Efe'nin arkadaşını ziyaret için bulunduğu Gemlik'teki meydana geldi. Nurcan Efe'yi takip eden Dursun Efe, Eski Pazar Caddesi Serçe Sokak'ta arkadaşlarıyla yürüyen Nurcan Efe'nin önünü kesip  kendisiyle konuşmak istediğini söyledi. Aldığı olumsuz yanıt karşısında Dursun Efe, iddiaya göre belinden çıkardığı bıçakla önce Nurcan Efe'yi bıçakladı, ardından aynı bıçağı kendisine sapladı. Kaçmaya çalışan Dursun Efe  polis tarafından yakalandı.
Ambulansla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın yaşamını yitirirken, cunayet şüphelisi ise Bursa'da Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Hastanedeki tedavisi tamamlanan Dursun Efe dün taburcu edildikten sonra, hastanede bekleyen polisler tarafından ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Burada susma hakkını kullanan Efe, daha sonra çıkartıldığı nöbetci mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!