İstanbul mobilya fuarında en çok firma İnegöl’den

Güncelleme Tarihi:

İstanbul mobilya fuarında en çok firma İnegöl’den
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 15:18

İstanbul mobilya fuarında en çok firma İnegöl’den

Haberin Devamı

İNEGÖL (Bursa), (DHA) - ULUSLARARASI İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) katılan firmaları ziyaret eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fuarda bulunan 400 firmanın 185’inin İnegöl firması olmasının sevindirici ve gurur verici bir durum olduğunu söyledi.

Katılımcı 400 firmadan 185’inin İnegöllü firmalardan oluştuğu fuarda, toplam 60 bin metrekarenin 25 bin metrekaresini de İnegöllü firmaların kullandığı öğrenildi. İnegöllü temsilcilerimizin oldukça yüksek katılım gösterdiği fuarda tüm stantları gezmekte güçlük çeken protokol üyeleri, fuarın 2’nci gününde gerçekleştirilen ziyarette mobilyacıların memnun kalıp kalmadığına ilişkin değerlendirmeler de yaptı.

Fuara ilişkin bir değerlendirme yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fuarların tüm dünyada alıcı ile satıcıyı buluşturan en önemli organizasyonlar arasında halen ilk sırada geldiğini söyledi. Aktaş, İnegöl’ün uzun yıllardır bu alanda çok önemli organizasyonlar yaptığını belirterek “İnegöl Belediyesi olarak mobilya sektörünü çok önemsiyoruz. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte MODEF’e kurumsal bir yapı kazandırdık. Tecrübelerimizi sektörle paylaşmaktan onur duyarız. Mobilya ile ilgili sektör temsilcilerimizle birlikte her fuarda olduğu gibi İnegöllü firmalarımızı gezip selam veriyoruz. Belki atladığımız firmalar olabilir çünkü 185 firma var İnegöl’den. Bu gerçekten sevindirici ve gurur verici bir durum. Uğrayamadıklarımız da haklarını helal etsinler” dedi.





FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!