Gürsu Sağlıklı Hayat Merkezi, 2019'da tamamlanacak

Güncelleme Tarihi:

Gürsu Sağlıklı Hayat Merkezi, 2019da tamamlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 14:47

Gürsu Sağlıklı Hayat Merkezi, 2019'da tamamlanacak

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA'nın Gürsu ilçesinde yapımı süren Sağlıklı Hayat Merkezi, 2019 yılının mart ayında tamamlanacak.
Gürsu Belediyesi’nce oluşturulan ve altyapı çalışmaları yapılan alan üzerinde hayata geçirilen Sağlıklı Hayat Merkezinin inşaası Sağlık Bakanlığı’nca yapılıyor. 689 metrekare arsa, 527 metrekare oturum alanında, yaklaşık 5 milyon 500 bin TL maliyetle yapılması planlanan merkez, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olmak üzere üç bölümün yer alacağı 4 kattan oluşacak.
Sağlıklı Hayat Merkezi’nde enjeksiyon ve pansuman odası, sigarayı bırakma birimi, okul sağlığı birimi, çocuk gelişimi birimi, diyetisyen, ağız ve diş sağlığı birimi, ketem odası, üreme sağlığı odası, fiziksel aktivite koçu, sosyal hizmet uzmanı, psikolojik danışmanlık, aşı odası, sorumlu hekim odası, teknisyen odası, spor salonu, sağlıklı beslenme mutfağı, genel bilgilendirme birimi, mamografi, kan alma, laboratuvar, röntgen ve usg bölümleri yer alacak.
Gürsü Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sağlıklı yaşam kalitesi oluşturma kültürü sağlıklı bir toplum olmamızda büyük önem taşımakta. Merkezimiz, hemşehrilerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözüm olanağı sunacak. Böylece sağlıklı yaşam kalitesinin oluşturulmasında önemli bir hizmet sunulmuş olacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.
FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!