Gemlik'te Alışveriş Fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Gemlikte Alışveriş Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 12:39

Gemlik'te Alışveriş Fuarı açıldı

Haberin Devamı

Kemal ALTINDAĞ/GEMLİK (Bursa), (DHA) - BURSA'nın Gemlik ilçesinde Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nın desteği ile alışveriş fuarı, ''Enflasyonla Topyekûn Mücadele'' sloganıyla açıldı.

Gemlik Kapalı Yeri'ndeki fuarın açılışına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Bursa Odalar Birlik Başkanı Arif Tak, GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki ve siyasiler katıldı. Fuarda geçtiğimiz hafta cinayet sonrasında öldürülen Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyesi Günay Torun, tüm konuşmacılar tarafından anılırken, aynı zamanda fuarın çeşitli noktalarında Torun'un afişlerine yer verildi.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, fuarın fikir sahiplerinden birinin de Günay Torun olduğunu belirtti. Bursa Odalar Birliği Başkanı Arif Tak ise, sıkıntılı günler geçirdiklerini ancak millete sahip çıkmaları gerektiğini altını çizdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, "Günay hanıma üzüldük. Burada en üzücü olan hunharca katledilmesi oldu. Döviz terörü sonrasında, piyasalarda daralma oldu. Pek çok badire atlattık. Milletimizin birliği, döviz terörünün önüne geçti" dedi. Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise, "Maalesef ülkemizde de adi olaylara, cinayetlere rastlıyoruz. Günay Hanım da abisi tarafından vahşice öldürüldü. Bu olay hepimizi üzdü. Esnafımız toplumumuzun bel kemiğidir. Esnaf güçlü olursa, bu da devletin çıkarınadır. Devlet bu dengeleri gözeterek çalışır. Esnaf üretir iş yapar, vergi verir'' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol tarafından fuarın açılış kurdelesi kesilirken, hava şartlarına rağmen fuara olan ilginin yüksek olması da gözlerden kaçmadı.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!