Eker’e Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülü

Güncelleme Tarihi:

Eker’e Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 16:15

Eker’e Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülü

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- KURUMSAL Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından düzenlenen 9. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri  Sürdürülebilir Kalkınma Akademi Ödülleri’nde Eker , ‘Adım Adım’ ile yaptığı işbirliğiyle ödüle layık görüldü.

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından 2009 yılından beri düzenlenen Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri etkinliğinin dokuzuncusu Sosyal Sorumluluk Pazaryeri Sürdürülebilir Kalkınma Akademi Ödülleri İstanbul Dedeman Otel’de düzenlendi. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri temasıyla düzenlenen etkinlikte Eker, Türkiye’de yardımseverlik koşusu aracılığı ile bireylerde bağışçılık ve gönüllülük bilincini yaygınlaştırmaya çalışan bir platform olan Adım Adım ile iş birliğinden dolayı ödül aldı.

Eker, 2015 yılında çıkardığı meyveli süzme yoğurt ambalajlarının üstüne ADIM ADIM logosu koyarak ve altına yazdığı “Bu ürünü alarak Adım Adım  oluşumunun desteklediği sivil toplum kuruluşlarına destek oldunuz” ibaresi ile  hem yardımlaşma hareketinin geniş kitlelere duyurulmasını, hem de  Adım Adım’ın desteklediği sivil toplum kuruluşlarının projelerine kaynak yaratılmasını sağladı.  40 bini aşkın gönüllüsüyle, koşarak bağış toplayan Türkiye’deki en büyük platformlarından birisi olan Adım Adım ; Açev, Akut,Kaçuv, Koruncuk, Tema, Toçev, Tohum Otizm Vakfı, Tog, Tegv, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği vb. 40’tan fazla STK’nın projelerine kaynak yaratılmasına olanak sağlayarak hem daha fazla duyurulmasına hem de toplumsal farkındalık oluşturulmasına destek oluyor.

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!