Büyüklere ''Kendim ettim, kendim buldum'' türküsünü söylediler

Güncelleme Tarihi:

Büyüklere Kendim ettim, kendim buldum türküsünü söylediler
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 15:21

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa'da, özel bir okulun öğrencileri, içki ve sigaranın zararlarını küçük bir deney ile anlattıktan sonra büyüklere ders vermek amacıyla ''Kendim ettim, kendim buldum'' türküsünü söylediler.

Özel okulun öğrencileri, Yeşilay Haftası kapsamında ellerinde içki ve sigarının zararlarını anlatan dövizlerle Kent Meydanı'nda toplandı. Okulun öğretmenlerinden Fatma Örs, amaçlarının insanları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.

Örs, geçen hafta öğrencilerden içki ve sigaranın zararlarını anlatmaları için deney yapmalarını istediklerini belirterek, ''Küçük bir deney yapmışlar. İçi su dolu bir pet şişenin ağzına yanan sigara koymuşlar ve gerçekten bu esnada suyun rengi tamamen kahverengiye dönüşmüş. Biz de hem bunu göstermek için hem de küçüklerden büyüklere bir mesaj olsun diye bu programı düzenledik'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Ardından küçük deneylerini kendilerini seyreden vatandaşlara gösteren öğrenciler, müzik öğretmenlerinin öncülüğünde ''Kendim ettim, kendim buldum'' şarkısını söyledi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!